Shtëpia kërcen, por nuk bie (VIDEO)

02/11/2016 00:00

Tërmeti i 11 marsit 2011 në Japoni ishte nga më të fuqishmit, plot 9 ballë, por ndërtesat e larta mbijetuan.Së fundmi në internet është postuar një video 4 minutëshe, ku tregohet një apartament në katet e larta të një grataçele, ku gjithçka bie në tokë.

Tërmeti ra në zonën e Sendai dhe Tohoku, por falë kritereve antisizmike me të cilën janë ndërtuar shtëpitë, ndërtesat mbetën në këmbë.

Top Channel