A është ky një pozicion joge?! (VIDEO)

31/10/2016 00:00

Videoja tregon një vajzë që tregon fleksibilitetin e trupit teksa performon një sërë lëvizjesh joga.

Vajza ka veshur një palë streçe shumëngjyrëshe, dhe nis rutinën e saj përballë derës. Pozicioni që ka habitur internetin është ai i vendosjes së këmbëve në dy anët e murit dhe qëndrimin pezull me kokë poshtë.

Top Channel