Ndërsa ka edhe një javë kohë nga mbyllja e pranimit të fotove të reja për konkursin për foton më të bukur të natyrës për vitin 2016 nga “National Geographic”, imazhet e sjella së fundmi vijojnë të surpizojnë.

Dita e fundit për dorëzimin e fotove për konkursin i cili përfshin katër kategori: Peisazhin, çështjet e mjedisit, të veprimit dhe portrete të kafshëve, mbyllet të premten e ardhshme më 4 nëntor.

Fituesi i këtij çmimi do të fitojë një udhëtim në çift për 10 ditë në Galapos me ekspeditën e “National Geographic”.

FOTO GALERI
1/14
Konkursi përfshin katër kategori: Peisazhin, çështjet e mjedisit, të veprimit dhe Portrete të kafshëve.

Top Channel