Kafshët më të “frikshme” për Halloween

28/10/2016 00:00

Dita e Halloween prej vitesh është kthyer në një ditë për të festuar për shumë të rinj amerikanë dhe evropianë, e së fundmi edhe për ata shqiptarë, ku synimi është të maskohesh e të bëhesh sa më i frikshëm.

Por jo vetëm njerëzit maskohen, shumë persona, përveçse vetes, kthejnë në “përbindësha” edhe kafshët e tyre shtëpiake.

Shpesh ato shërbejnë për të kompletuar maskimin të personazhit të frikshëm apo të njohur që ata kanë zgjedhur.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel