A e besoni se këta VIP-a janë moshatarë?!

24/10/2016 00:00

Kur shohim foto të yjeve të filmave apo muzikantëve, shpesh është e vështirë që të hamendësosh se cilët janë moshatarë.

Në shumë raste është shumë e vështirë që ta besosh se ata kanë edhe të njëjtën moshën.

Shumë prej tyre madje duken sikur kanë një diferencë tepër të madhe me njëri-tjetrin.

FOTO GALERI
1/16
Brad Pitt dhe Dean Norris 52 vjeç

Top Channel