Po vjen Halloween, ja ç’bëjnë këto nëna shtatzënë

16/10/2016 00:00

Në fund të muajit do të jetë e vështirë që të mund t’i njohësh fëmijët me veshjet e tyre të çuditshme me rastin e festës së Halloween.

Dhe disa nëna të ardhshme, po sigurohen që foshnjat e tyre të mos humbasin argëtimin, edhe pse nuk kanë lindur akoma.

Revista “BoredPand” ka realizuar edhe një përmbledhje të nënave shtatzëna, të cilat kanë përdorur barkun e tyre të fryrë për të realizuar edhe maskimin perfekt.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel