Elefanti shkatërron momentin intim

18/06/2016 00:00

Një elefant shkatërroi romancën e vet në përpjekje për t’u çiftëzuar me partneren e tij.

Kafsha gjigante ra përmbys në momentin final dhe në sy të disa turistëve që kanë filmuar gjithçka.

I sikletosur nga gjithë sa ndodhi, elefanti vendos të mundohet të joshë sërish partneren e vet, por dëmi ishte bërë…

FOTO GALERI
2/5

Top Channel