Të këndosh “Hello” me gjuhën e shenjave

06/11/2015 00:00

Molly Lou Bartholomew është një interpretuese amerikane e gjuhës së shenjave dhe një artiste mjaft e lumtur.

Interpretimi i saj i fundit i këngës “Hello” të Adele, ka arritur deri tani 236 milionë shikime në YouTube, dhe vazhdon të rritet. Është një cover shumë i bukur.

Top Channel