Kamikazi i ISIS-it, i gjallë edhe pse i ndarë përgjysmë

03/11/2015 00:00

Një video makabre, ku duket një kamikaz ISIS-i ende i gjallë edhe pse i ndarë përgjysmë, për shkak se eksplozivët që kishte në trup shpërthyen më herët seç duhet, është postuar “online”.

Videoja tregon kamikazin duke thënë disa fjalë dhe duke lëvizur kokën, edhe pse i mungon gjysma e poshtme e trupit.

Mendohet se pamjet janë regjistruar në Jemen.

Top Channel