Të lyesh një vajzë në plazh dhe tmerri kur ajo kthehet… (Video)

02/11/2015 10:00

Gjëja më e bukur që mund të të ndodhë në plazh është kur një vajzë e bukur të kërkon ta lyesh me krem.

Një video që vjen nga Brazili tregon sesi një femër e shtrirë barkas i kërkon disa meshkujve të bëjnë pikërisht këtë gjë, por kur kthehet, i lë të shokuar me të fryrën që ka poshtë rrobave të banjës.

Kamera e fshehtë e realizuar nga David Mafra tregon se si meshkujt e kapin në ajër mundësinë dhe nisin të fërkojnë bukuroshen, por tmerrohen sapo ajo kthehet dhe e lënë punën përgjysmë.

Top Channel