Të krijosh art me fëmijët dhe … një iPhone

08/10/2015 11:30

Mos thoni kurrë se iPhone nuk mund të përdoret për gjëra të mira. Ali Jardine, nënë e dy fëmijëve, fotografon fëmijët e saj me iPhone dhe përdor aplikacione redaktimi për të krijuar copëza arti.

Fotot janë një kujtesë e fuqishme e asaj se çfarë mund të bëjë pajisja nëse dini ta përdorni.

“Fëmijët e mi, Gabe dhe Pippin, janë subjekte të fotove, që i bëjnë ato shumë personale. Më pëlqen të tregoj histori, rilindja e zanave, së bashku me dritën dhe errësirën. Unë i shpërndaj këto foto në profilin tim në Instagram për mbi 500 mijë ndjekës”, thotë Jardine në blogun e saj.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel