Këto mace janë armike të vetvetes

05/10/2015 10:55

Macet janë kafshët më të dashura dhe më të postuara në rrjetet sociale dhe në YouTube. Qarkullojnë video të ndryshme si mace në karrige, si flenë macet, macja dhe kërmilli etj.

Në një përmbledhje videoje tregohen mace të ndryshme që luftojnë me vetveten. E në këtë rast vlen shprehja se ‘armiku është vetvetja”.

Top Channel