Në rrjetën e një grupi peshkatarësh peruanë ra një shqiponjë deti gjigante me peshë 1 ton dhe gjatësi 12 metra.

E njohur me emrin shkencor si Manta, kjo kafshë e ujërave të kripura që ushqehet me planktone është më e madhje e llojit të vet e kapur ndonjëherë.

Manta gjigante u kap në brigjet e rajonit Tumbes në Peru.

Top Channel