Shitet në ankand diamanti “perfekt”

22/04/2015 00:00

Diamanti “perfekt” prej 100 karatësh është shitur për më shumë se 22 milionë dollarë në një ankand në Nju Jork.

Sipas Sotheby’s, ky është diamanti më i bardhë dhe më i kthjellët që është shitur ndonjëherë në ankand.

Oferta për të ka qenë 22,09 milionë dollarë.

“Ky diamant prej 100.2 karatësh është perfeksioni vetë”, thotë Gary Schuler, kreu i Sotheby’s në Nju Jork.

Top Channel