Rrugë që të lënë pa frymë

20/04/2015 00:00

Për të gjithë ata që pëlqejnë udhëtimet, sa më shumë sfida dhe adrenalinë të ketë një rrugëtim, aq më i paharrueshëm bëhet ai.

Akoma më mirë kur rruga e përshkruar ndodhet në mes ose në krah të një peisazhi natyror mahnitës.

Më poshtë foto nga disa rrugë gjarpëruese, të frikshme por të paharrueshme.

FOTO GALERI
1/9
Shtegu Grimsel në Zvicër. Ndodhet në lartësinë 2165 m

Top Channel