Mbipopullimi, në fokusin e fotoreporterit britanik

18/04/2015 00:00

Mbipopullimi po kthehet në fenomenin më tmerrues të këtij shekulli. Çdo ditë vijnë në jetë 220 mijë njerëz, duke e kthyer tokën në strehën e tyre.

Ky fenomen është kthyer në fokusin e një fotoreporteri britanik, Donald MecCulin.

Ndërkaq, drejtori i studimeve demografike  u shpreh se presim që Toka të na sigurojë automatikisht, ushqim, strehim dhe burime të tjera, ndërkohë që ne veçse e keqtrajtojmë atë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel