Fotoja që shikoni nuk është një punim me Photoshop, por një nga veprat e mrekullueshme të artistes japoneze Hikaru Cho.

Vajza nga Tokio arrin t’i kthejë modelët në iluzione optike 3D duke përdorur vetëm bojëra.

Veprat më të fundit ajo i ka krijuar për Samsungun dhe përfaqësojnë veçoritë e reja të Galaxy S6 dhe S6 Edge.

FOTO GALERI
1/6
Puna e artistes japoneze

Top Channel