Vin Diesel, baba për herë të tretë

17/03/2015 00:00

Vin Diesel është bërë baba për herë të tretë. Protagonisti i sagës ‘Fast & Furious’ dhe partnerja e tij Paloma Jimenez kanë sjellë në jetë një tjetër fëmijë pas Hania Riley (6 vjeç) dhe Vincent Sinclair (4 vjeç). 

Aktori i famshëm i filmave aksion e ka dhënë lajmin nëpërmjet një postimi në Facebook.

Nuk dihet ende gjinia dhe emri i foshnjes.

Top Channel