Messi kthehet në “ninja”

04/02/2015 00:00

Në spotin e ri publicitar të Qatar Airways, lojtarët e Barcelonës i bien rreth e rrotull globit duke shpërndarë kudo magjinë e tyre me top në këmbë.

Messi, Neymar, Iniesta, Pique dhe Suarez janë protagonistët e spotit.

Kliko këtu për videon.

Top Channel