Një çift në Zelandën e Re është bërë shumë i famshëm pasi është xhiruar duke bërë seks në zyrën e firmës ku punonin dhe videoja ka “marrë dhenë”. Zogjtë e dashuruar nuk u paraqitën në punë ditën pas “aksidentit”.

Videoja është xhiruar nga klientët e një bari përballë godinës së firmës së siguracionit në Christchurch. Burri dhe gruaja nisën të putheshin para se të zhvisheshin me dritë ndezur duke i dhënë mundësinë njerëzve nga jashtë të shikonin.

“U mblodhëm rreth 50 persona duke parë dhe duke i dhënë mbështetje çiftit. Spektakli zgjati rreth gjysmë ore”, tha një nga klientët.

Është marrë vesh që burri në video është i martuar, ndërsa gruaja sapo është fejuar dhe nga turpi, sipas kolegëve të saj, ajo ka fshirë edhe profilin në Facebook.

Top Channel