Vjedh televizorin, e fut mes kembeve, por e tradhetojne kamerat

16/01/2015 00:00

Vjedhja eshte shnderruar ne art dhe si e tille kerkon profesionalizem e qetesi, por mbi te gjitha parapergatitje.

Asnjera prej ketyre nuk i mungonte nje gruaje ne Kosta Rika, qe krejt qetesisht futet ne nje qender tregtimi mjetesh elektronike, merr televizorin, e vendos mes kembeve dhe del jashte sikur te mos kishte ndodhur asgje.

Fatkeqesisht per te ishin kamerat e sigurise qe zbardhen te gjithe skemen e vjedhjes.

Top Channel