“Inshallah të presin kokën!”

05/01/2015 00:00

Një vajzë nga Libani është bërë aktorja e momentit e filmave për të rritur dhe kjo famë nuk është parë aspak me sy të mirë në Lindjen e Mesme.

Shumë persona kanë shprehur mendimin e tyre në Twitter për 21-vjeçaren Mia Khalifa dhe disa janë treguar shumë të ashpër. Por, le ta nisim me komentin më të butë: “Unë jam nga Palestina dhe ajo që po bën ti moj vajzë është e turpshme.”

Ndërsa komenti më i rëndë është: “Inshallah të presin kokën sa më shpejt!”

Gjithsesi, Mia këto komente i ka marrë me të qeshur. Për shembull, përgjigja ndaj kërcënimit të mësipërm është kjo: “Vetëm gjoksin mos më prisni se më ka kushtuar shumë.”

Mia ka lindur në Liban, por jeton në Miami të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Top Channel