Universiteti Warwick, kalendar nudo kundër homofobisë

30/07/2014 00:00

Për të dytin vit radhazi ata kanë vendosur që të zhvishen për të mbledhur fonde kundër homofobisë duke nxjerrë në pah fizikun e tyre.

Modelët e kalendarit janë djemtë e Universitetit të Warwick-ut, ku shfaqen tërësisht nudo.

Fondet që do të mblidhen janë të destinuara për shoqatat që çdo ditë luftojnë për të drejtat e homoseksualëve dhe sportistët kanë pranuar të pozojnë nudo, sikurse edhe në vitin 2013.  

Paratë do të mblidhen përmes “site” të skuadrës universitare të kanotazhit.

FOTO GALERI
1/5
Universiteti Warwick, kalendar nudo kundër homofobisë

Top Channel