Foto nga afër ariut të murrmë

22/07/2014 00:00

Një fotograf trim ka arritur të realizojë disa foto të mrekullueshme duke kapur nga afër një ari të murrmë që po kapte peshq.

Michel Roggo shkoi në Rusi i pajisur me një aparat fotografik rezistent ndaj ujit dhe duke e ditur se po rrezikonte jetën duke iu afruar kafshës së rrezikshme.

“Kur fotografon arinjtë, duhet të kuptosh sjelljen e tyre. Duhet të dish kur të ruash distancën dhe kur të afrohesh. Nuk ke asnjëherë siguri për jetën”, shpjegon fotografi.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel