Të gjithëve na ka rastisur të na kaplojë gjumi vend e pa vend dhe dëshira më e madhe në të tilla momente është një krevat e jastëk i rehatshëm.

Por për “miqtë” tanë me katër këmbë, qentë, mjafton të vijë gjumi dhe sa për të tjerat…

Në këtë album fotografik të mëposhtëm janë disa imazhe të mbledhura aty-këtu nëpër internet që tregojnë disa qen duke fjetur. Shtrirë sa gjërë e gjatë mbi krevat, në dysheme, mbi divane apo edhe mbi tasin e ushqimit…

FOTO GALERI
1/13

Top Channel