“Big Brother”-i hungarez, polemika për një konkurrent që zhvishet nudo

14/05/2014 00:00

Në “Big Brother”-in hungarez kanë shpërthyer polemika të shumta lidhur me një konkurret italian që zhvishet nudo herë pas here.

Italiani Aurelio Onorato dëshiron që pjesën më të madhe të kohës të shfaqet nudo nëpër shtëpi. Ai zhvishet në oborr teksa merr rreze dielli ose kur dhuron performanca ekstravagante “lap dance”.

Imazhet e konkurrentit të “Big Brother”-it hungarez janë shpërndarë në të gjitha rrjetet sociale duke krijuar polemika dhe tension.

Autorët e “reality”-t nuk kanë vendosur t’i censurojnë skenat e nudos dhe kjo ka krijuar një “revoltë” të publikut duke patur parasysh që ka dhe shumë fëmijë që ndjekin këtë lloj formati.

Top Channel