Imazhet e mëposhtme mund të ngrohin edhe zemrat më të ftohta. Një grup qensh të vegjël ngrohin vetën pranë zjarrit në një ditë të ftohtë në Kinë.

Fotot janë shkrepur në Parkun JIulongjiang në provincën Rucheng. Punonjësit e parkut thonë se qentë janë pjesë ‘e stafit të parkut’ të cilët kur temperaturat shkojnë në disa gradë nën zero, pavarësisht gëzofit të tyre, kanë ftohtë.

Fatmirësisht për ta kanë menduar përkujdesësit që i strehojnë në një banesë dhe për më tepër ndezin edhe një vatër zjarri ku ata ngrohen.

Top Channel