Peshëngritësja 9-muajshe shtatzanë

20/09/2013 03:35

Një nënë amerikane ka skandalizuar opinionin publik, duke u marrë me peshëngritja dhe aktivitete të tjera të rënda fizike, edhe pse ka hyrë në muajin e nëntë të shtatzanisë.

35-vjeçarja Lee-Ann Ellison shkaktoi një stuhi në internet, kur postoi fotografitë e saj duke u stërvitur në profilin e “Facebook”.

Që prej postimit në datën 15 shtator, mbi 16 mijë komente janë vendosur poshtë fotove të saj, në të cilat një pjesë e madhe e publikut e akuzojnë nënën e ardhshme si egoiste dhe të papërgjegjshme.

Megjithatë, Lee-Ann Ellison beson se është në të drejtën e saj dhe se mbajtja e trupit në formë nuk ka përse të kufizohej prej shtatzanisë.

 

Top Channel