Kur kafshët “prishin” fotot

14/09/2013 16:40

Në epokën e “photoshop” dhe kamerave dixhitale, realizimi i fotove të mira është shndërruar në një “lojë fëmijësh” pothuajse për të gjithë.

Megjithatë, ndonëse tashmë nuk duhet të qëndrosh të presësh deri sa të zbardhet filmi për të parë si ke dalë, përsëri të papriturat nuk mund të shmangen tërësisht.

Ky është një koleksion fotografish të zakonshme familjare apo mes miqsh, të shndërruara në të denja për një lajm nga “të tretët” e paftuar, nga kafshë që rastësisht janë gjendur përreth.

 

Top Channel