" /> ">

Duke u hedhur me parashutë, duke luajtur me dallgët e detit apo në sfidë me gravitetin, këta janë disa prej më “kokëkrisurve” të botës.

Të varur nga adrenalina, këta janë njerëzit që çojnë veten në ekstrem dhe sfidojnë vdekjen për një arsye të thjeshtë…. argëtimin.

E këto, janë disa prej fotografive më të rralla dhe më spektakolare të atyre momenteve.

Top Channel