Fotografitë më të bukura nënujore të vitit

11/06/2013 16:10

Me mijëra amatorë dhe profesionistë të fotografisë u zhytën në disa prej ujrave më të rrezikshme të botës, të rrethuar me peshkaqenë apo në zona ku rrymat detare e bëjnë zhytjen tepër të rrezikshme.

E gjitha kjo u bë në emër të artit, për të konkurruar në një konkurs prestigjioz të përvitshëm, të Fotografisë më të Mirë Nënujore të Vitit.

Ndërsa konkursi është në zhvillim në Indonezi, këto janë disa prej imazheve më të spikatura, që do të konkurrojnë midis tyre.

Fotografi të mrekullueshme, të cilat me siguri, do ta shndërrojnë punën e jurisë në një prej më të vështirave në botë.

Top Channel