Duke filluar nga dita e nesërme, ora do të ndryshojë dhe akrepat do të ecin 60 minuta përpara.

Në orën 02:00 pas mesnate, akrepat do të zhvendosen një orë përpara, koha do të llogaritet si 03:00 pas mesnate.

Ndryshimi i orës  për periudhën e verës bëhet çdo të dielë të fundit të muajit mars. Në vende të tjera, ky ndryshim do të ndodhë sipas orëve përkatëse lokale.

Për vendet e Bashkimit Evropian, ora e gjithë zonës do të ndryshojë në të njëjtin çast.

Top Channel