Një familje braziliane ka përjetuar një surprizë të frikshme. Pasi është
kthyer në shtëpi nga pushimet, ka gjetur në apartamentin e saj një
krokodil femër, që ishte strehuar bashkë me 14 të vegjlit e saj.

Pronarët kanë lajmëruar policinë ambjentale për të larguar krokodilin dhe të vegjlit e saj, si dhe për të mbrojtur dy fëmijët e vegjël, të habitur nga prania e zvarranikëve në kopshtin e shtëpisë së tyre.

Të 14 krokodilët e vegjël janë kapur dhe janë transferuar në një rezervë ujore, ku do të qëndrojnë deri në 40 ditë, derisa të jenë gati për t’u përballur me natyrën.

Top Channel