Çfare kerkon nje grua nje grua kur mberrin tek 40-tat? Kohe, vemendje, te ndjehet e realizuar, te jete ne forme te mire fizike, por edhe e deshiruar.

Shume gra humbasin shpresat per te pasur gjithcka kur arrijne kete kufi. Por ka nga ato që jane luftarake, e qe kurresesi nuk e leshojne veten perballe viteve.

Majlinda, Sonila, Valbona jane tre mikesha te mira që koha u ka mesuar te marrin lehte afrimin ne moshen e mesme. Ato ndihmojne njera tjetren qe ta kalojne me sportivitet kete fakt.

Fitnesi dhe aerobia eshte gjetja qe keto zonja aplikojne per te zbutur presionin e viteve. Majlinda, nene e tre femijeve, mbahet ne forme shume te mire fizike, e megjithate thote se pesha e moshes eshte nje kembane që tingellon vazhdimisht mbi koken e saj.

Aerobia ka arritur te zbuse per te gjitha keto gra, ashtu edhe per Sonilen tensionin e viteve qe shkojne.

Te kufizohesh tek nje numer, jo gjithmone perjetohet mire, vecanerisht nga grate. Por, modeli i ketyre zonjave na meson se as mosha e as gje tjeter nuk duhet te kufizoje deshiren per t’u kujdesur dhe per t’u ndjere mire me veten.

Top Channel