Pica më e madhe e shitur ndonjëherë

01/03/2013 12:30

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është shitur pica më e madhe në Botë.

Me përmasa 137cm x 137cm, me të mund të ushqehen deri 100 persona.

Kjo picë është bërë nga piceria Big Mama’s and Papa’s në Los Angeles dhe konsiderohet si pica më e madhe e shitur ndonjëherë.

Cmimi i saj është 199 dollarë dhe ka hyrë zyrtarisht në librin e rekordeve Guiness.

Top Channel