Fotot më të bukura të parqeve

01/03/2013 10:30

Peisazhe të ndryshme ekzotike dhe pamje të mrekullueshme nga natyra që na rrethon konkuruan në “International Garden Photographer of the Year”, e organizuar nga Kopshtet Botanike Mbretërore, në Britaninë e Madhe.

Fitues u shpall fotografi Dennis Frates i cili kishte fotografuar Liqenin Krater, në Oregon.

Fotografë nga e gjithë bota konkuruan në tetë kategori: bukuria e bimëve, pamje lulesh, gjelbërim qyteti, kopshte, gjallesat e kopshteve, pemë, pyje dhe tokë pjellore.

Sipas ‘Daily Mail’, u shpërndanë gjithsej 12 mijë dollarë në çmime.

Top Channel