Quhet Nyanta dhe është një yll i internetit. Bëhet fjalë për një mace të bukur që ka një kanal të vetin në Youtube.

Në kanalin në fjalë, padronët japonezë të kafshës së vogël postojnë rregullisht video të aventurave të saj.


Në videon e radhës
, macja kërkon t’i hapet një derë shtëpie, duke trokitur fortë me putrat e pasme, e inatosur për faktin se askush nuk po i hap derën.

Top Channel