Ndërsa shumë prej nesh zgjedhin të bëjnë një tatuazh, për disa, tatuazhet janë më shumë se një pasion, janë një dashuri dhe një mënyrë e vërtetë jetese.

Nga data 8-10, Milano shndërrohet në organizatoren e “Botërorit të tatuazheve”.

Kryeqyteti i Lombardisë pret në këto ditë Konventën e Tatuazheve, një takim ndërkombëtar që është në gjendje të skandalizojë dhe njëkohësisht të të befasojë me larmishmërinë dhe trupat, shumë prej të cilëve, në pjesën e tyre më të madhe të mbuluar nga tatuazhet.

 

Top Channel