Amerikanët: Bosi të bëjë himnin e ri

05/06/2012 00:00

Nëse do të duhej t’i jepej për detyrë një muzikanti për të shkruar
himnin e ri të Shteteve të Bashkuara, 20 për qind e amerikanëve do të
donin që ajo t’i jepej Bosit.

Bëhet fjalë për Bruce Springsteen. Kështu thotë një sondazh i kryer për televizionin CBS dhe revistën “Vanity Fair”, ku autori i “Born in the USA” ka kaluar këngëtaren Dolly Parton.

Legjenda e muzikës country ka marrë 19 për qind të mbështetjes, e ndjekur nga Stevie Wonder në vendin e tretë me 18 për qind të votave.

Top Channel