E bërë e famshme në moshën 17-vjeçare si Bella e “Twilight”, Kristen Stewart njihet pak për atë që ka qenë më parë.

Megjithatë, karriera e Stewart ka nisur shumë më parë dhe jo në vitin 2007, siç besojnë shumë.

Së fundmi, në rrjet është publikuar një video e Kristenit 12-vjeçare, duke dhënë një intervistë pas një roli që kishte luajtur në atë moshë në një film horror.

E veshur sportive, e buzëqeshur dhe me një pamje thuajse të njëjtën, “Bella” shfaqej me një vetbesim të admirueshëm në atë intetvistë.

Kristen u shfaq në filmin “Cold Creek Manor” si vajza e Dennis Quaid dhe Sharon Stone, të cilët blejnë një shtëpi të populluar me shpirtëra dhe terrorizoheshin nga fantazma e pronarit të shkuar.

Top Channel