Kennedy letër CIA-s 10 ditë para vrasjes

20/04/2011 01:05

Autoritetet amerikane bënë publike përmbajtjen e një letre që presidenti Kennedy i kishte dërguar CIA-s, dhjetë ditë para atentat të Dallasit më 22 nëntor 1963.

Letra mban datën 12 nëntor 1963 dhe në të presidenti John Kennedy i kërkon agjencisë së inteligjencës të gjitha dosjet e klasifikuara për alienët.

Letra është publikuar nga Daily Mail, ndërkohë që nga dyert e CIA-s ka dalë për William Lester, shkrimtari që ka në dorë shkrimin e një tjetër libri për John Kennedy.

Top Channel