William dhe Kate, muaj mjalti në Jordani

17/04/2011 12:35

Destinacioni është ende top sekret, por princi William duket se ka vendosur që muajin e mjaltit së bashku me Kate Middleton ta kalojë në Jordani.

Cifti mbretëror pritet të niset në datën 30 prill për muajin e mjaltit.

Sipas Sunday Telegraph, William dhe Kate kanë prenotuar një tur privat prej një jave në Jordani.

 

Top Channel