Japoni, OBSH: Rreziku për shëndetin nuk ndryshon

12/04/2011 21:45

Vendimi i qeverisë japoneze për të klasifikuar incidentin bërthamor të Fukushimës në nivelin Ines 7, nuk ndryshon rrezikun për shëndetin publik.

“Nga dje vlerësimi ynë për shëndetin publik jashtë zonës 30 kilometra nuk ka ndryshuar dhe periudha e shëndetit publik mbetet e vogël”, është shprehur në Gjenevë, zëdhënësi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Gregory Hartl.

Top Channel