Ashanti Smith është një vajzë 8-vjeçare, trupi i së cilës i ngjan një gruaje të moshuar për shkak të një sëmundje të rrallë.

Sindroma “Gilford Progeria” i është diagnostikuar që kur vogëlushja angleze ishte vetëm një vjeç. Sëmundja nuk e lejon as të ecë për distanca të gjata sepse mushkëritë e saj janë shumë të dobta.

Vetëm dy fëmijë vuajnë nga kjo sindromë në Britaninë e Madhe. Kjo sëmundje prek 1 fëmijë në 4 milionë dhe nuk shkakton probleme me trurin, por vetëm plakje të fizikut.

FOTO GALERI
1/2
Ashanti me motren e saj 5-vjeçare

Top Channel