Vogëlushja Lei Yadi Min ka lindur me 12 gishta në duar dhe 14 në këmbë.

Ajo jeton në Mianmar (ish-Birmania).

Lei është një vjeç dhe ky mutacion i saj e bën që të thyejë rekordin Guiness të cilin më parë e mbanin dy fëmijë indianë me 12 gishta në duar dhe 13 në këmbë.

Në jug të Azisë, veçanërisht në Indi, nuk është e rrallë të hasësh në deformime të tilla të cilat lidhen me rimishërimin e zotave hindu.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel