Timberlake, joshës në plazhet e Malibusë

02/02/2011 18:20

Këngëtari dhe aktori amerikan, Justin Timberlake, u duk në formë të shkëlqyer, ndërsa u paraqit gjysmënudo, në xhirimin e skenave të filmit të “Now”.

Pasi ditëve me temperature 25 gradë në Malibu, Timberlake-s i duhet të zhvishet në mbrëmje dhe të fillojë të vrapojë drejt detit, ndërsa një notar shpëtimi i qëndron pranë për çdo të papritur.

Megjithatë, përtej xhirimeve, ajo që ka më shumë në sy ishte gjendja e shkëlqyer fizike e aktorit. Rezultatet e palestrës dukeshin qartë në kraharorin muskuloz të 30-vjeçarit.

Top Channel