Tubimi, policia: S’e garantojmë dot sigurinë

27/01/2011 14:55

Drejtoria e policisë së Tiranës ka deklaruar se nuk mund të marrë përsipër garantimin e plotë të sigurisë gjatë tubimit të 28 janarit, të paralajmëruar nga PS në nder të 3 viktimave të së premtes.

Zyrtarë të policisë janë shprehur se përsa kohë në tubim mund të jenë të pranishëm njerëz të armatosur, ashtu sikurse ndodhi më 21 janar, garantimi i sigurisë është i pamundur.

“Duke pasur parasysh se mitingu i 21 janarit degjeneroi në dhunë, se një numër i madh protestuesish dispononin armë zjarri, bomba molotov, si dhe tek informacionet që zotëron Policia e Shtetit, drejtoria e policisë së Tiranës ka vendosur se zhvillimi i tubimit-homazh përbën rrezik për sigurinë kombëtare, mbrojtjen e rendit dhe parandalimin e krimit. Në rrethana të tilla, Policia e Shtetit nuk garanton mbarëvajtjen dhe zhvillimin e këtij tubimi”, ka deklaruar zyrtari i policisë.

Top Channel