Në pritje të kartës së identitetit

25/09/2010 20:05

Kartat e identitetit vazhdojnë të shkaktojnë probleme për qytetarët. Një prej tyre ka mbi një vit e gjysmë që ka aplikuar për një kartë identiteti, por ende nuk e ka marrë atë.

Madje edhe me keq, ai thotë se askush nuk i jep as informacionin minimal se çfarë ka ndodhur me aplikimin që ai ka kryer.

“Kam një vit e gjysmë që më sollarasin dhe më thonë se do më kontaktojnë në telelefon dhe asnjëherë nuk e bëjnë këtë”, është shprehur emigranti Shkelzen Hajdari.

Top Channel