Gruaja belge: Kam vrarë djalin tim

18/09/2010 13:50

Ka pranuar krimin nena e Rachid Muhammad, fëmijes katër vjeç e gjysmë, i gjetur i vdekur të enjten në një rrugë pak metra larg shtëpisë, në periferinë rezidenciale të Brukselit.

Gruaja ishte ndaluar, por deri në momentin e fundit e kishte mohuar vrasjen.

Por hetuesit kishin gjetur gjurmë gjaku të të voglit në shtëpi dhe një thikë të larë dhe pastruar, ndoshta arma e krimit.

Top Channel