Emma Thompson, do të pushojë për një vit

07/08/2010 13:10

Emma Thompson vuan nga depresioni dhe ka vendosur të marrë një vit pushim.

“Puna me kërkon një përfshirje të madhe emotive”, ka shpjeguar aktorja dhe skenografja e çmimit Oscar me filmin Hollywood Reporter.

Ajo ka pranuar se vuan me raste nga depresioni.

Thompson, ylli i së cilës shkëlqen prej një jave në Walk of Fame, për një vit nuk do të aktorjë dhe udhëtojë “vetëm në rastet kur do të takojë familjen”.

Top Channel